PROGRAMMA

Rij mee met de Thema Tour “Landleven” voor Hulphonden ADL, Epilepsie, PTSS en Therapie

Lionsclub De Keersop nodigt u graag uit mee te rijden in de Thema Tour Landleven. In uw eigen of gehuurde klassieke auto van voor 1979 of cabrio of bijzondere sportauto. Een evenement voor liefhebbers van dit soort wagens maar zeker ook voor geïnteresseerden in wat er vandaag de dag gebeurt op het Brabantse platteland. Over de meest mooie weggetjes rijden we naar interessante boerderijen en ambachtelijke activiteit. We zijn welkom om kennis te maken op alle in het routeboek aangegeven locaties. De navigatie zal eenvoudig gehouden worden. Zo is er alle gelegenheid volop te genieten van de tour en van de diverse ontvangsten en ervaringen onderweg


Heeft u zelf geen klassieker?
Dan kunt u er een huren in Budel bij www.oldtimerbeleving.nl
Oldtimerbeleving
Thema Platteland

De tourrijders ontvangen koffie met iets erbij bij de start, een tourschild voor op de auto en een routeboek. Bovendien een heerlijke lunch in stijl en na de finish een fantastisch verwen-diner aan de Markt in Oirschot. Onderweg worden verschillende locaties bezocht waar activiteiten plaatsvinden die kenmerkend zijn voor productie en leven op het platteland. Van vroeger en van nu. Over dieren, grondstoffen en materialen.

In de ochtend vertrekken de eerste equipes om 10.00 uur vanaf de startlocatie Heidecafe de Stabrechtse Heide, De Plaetse 71 5591 TX Heeze.

We gaan van start in groepjes van 3 of 4 auto’s.

Voor deelname aan de Thema Tour Landleven voor classic cars en cabrio’s kunt u zich inschrijven met klassieke auto’s tot bouwjaar 1979 en met cabrio’s en bijzondere sportwagens ter beoordeling door de organisatie van elk type en bouwjaar.

De actie Thema Tour Landleven die lionsclub ‘De Keersop’ nu organiseert is tegelijk een fundraisingactie. De opbrengsten zullen ten goede komen aan hulp en re-integratie van gehandicapten in de maatschappij met verschillende soorten hulphonden. Meer info hierover vindt op www.hulphond.nl, de website van de stichting hulphond.

Thematourlandleven